Fri leverans, inbärning & montering i Stockholm   ✓Dibs Easy - AfterPay faktura  ✓Leverans till hela Europa   ☎ +46 73 940 99 55

Senast inkommet i lager för omgående leverans

Handla efter kategori

Håll utkik för senast inkomna begagnade & nya designmöbler, kontorsmöbler, loungemöber & belysning


AllForSale Sverige AB köper & säljer begagnade designmöbler inom Stockholm, Sverige & över hela Europa!

AllForSale.se kan du enkelt beställa din begagnade designmöbel eller begagnade kontorsmöbler med en leveranstid på 3-5 arbetsdagar. Vid leverans inom Stockholms län så bjuder vi även på frakt, inbärning & montering, det tillkommer alltså aldrig någon hos oss. Vid leverans av din begagnad möbel tillkommer det en fraktkostnad som vi normalt kan anpassa. Anledning till varför vi tyvärr inte kan ha fri frakt över hela Sverige är p.g.a. våra begagnade konferensmöbler, begagnade designmöbler, begagnad belysning inte har någon förpackning och är normalt färdigmonterad vilket gör det svårare och större att packa.

Om du söker någon speciell produkt som du inte hittar på vår hemsida så är du varmt välkommen att kontakta oss per mejl eller via telefon. Är du exempelvis på jakt efter en begagnad designmöbel som t ex. en Fritz Hansen Svanen så håller vi alltid ögonen öppna åt dig. 

En del av våra produkter på AllForSale.se säljer vi enligt reglerna för Vinstmarginalbeskattning (VMB). Det innebär att vi inte lägger på någon moms eller att varan har någon avdragsgill moms för dig som köper som företag. Det är lite mer förmånligt för dig som privatperson då vi har samma pris som tidigare men vi lägger inte på någon moms på ditt köp av t ex. begagnade designmöbler så det tillkommer inte 25 % på vårt listade pris. För dig som privatperson så går det bra att göra din order via DesignFurniture.se där vi har våra begagnade designmöbler som säljs enligt Vinstmarginalbeskattning (VMB). Har du en fråga eller fundering kring detta så får du gärna kontakta oss här eller läsa mer om VMB här på Skatteverkets hemsida.

Vill du som företag hitta ett företag som köper kontorsmöbler eller köper begagnade designmöbler så behöver du inte leta mer. AllForSale.se köper upp partier med kontorsmöbler, designmöbler och mycket annat samt även delar av möblemang. Vi tar då hand om upphämtning, transport, demontering mm. så du enkelt kan luta dig tillbaka och låta oss plocka bort de begagnade möbler ni vill bli av med eller vill sälja. Ska företaget även flytta och ni vill tömma lokalen på skräp eller möbler som ni inte vill ta med er så kan vi även hjälpa till med en s.k. "Kontorstömning" då vi rensar lokalen åt er. 

AllForSale.se har idagsläget inget showroom eller butik utan är helt nätbaserade. Önskar du kika lite extra på en vara innan du bestämmer dig för att köpa den så går det givetvis bra att kika i våra lagerlokaler. Kontakta gärna oss här för att bestämma en dag och tid då vårt lager inte alltid är bemannat. 

Vi på AllForSale.se köper in begagnade möbler och begagnade designmöbler från välkända märken vilket gör att vi kan erbjuda dig som kund ett "tredjehandsvärde", värdet i möbler av hög kvalitet finns alltid kvar om man tar hand om dem! På så sätt ser vi på AllForSale.se att designmöbler är en investering, inte en kostnad! 

När du handlar hos oss på AllForSale.se så kan du alltid välja att betala med Klarna faktura eller delbetalning, PaysonFaktura eller PayPal.

Köp begagnade designmöbler från Swedese, Vitra, Fritz Hansen, Moroso, Charles & Ray Eames, Herman Miller, Kartell, LucePlan, Lintex, Materia, Moooi, Paustian, FLOS, Foscarini, Studio Italia, Skandiform, Lammhults, Fermob, Manutti, Artemide, Nomos, Driade, Aleph, No Early Birds, Per Söderberg, Arper, Interstuhl och många andra välkända möbeltillverkare som finns för omgående leverans till dig som företag eller privatperson så du slipper vänta i veckor på din nya designmöbel, endast från AllForSale Sverige AB